Hvilan logo

FLU Digital Intervjudag 5 maj

Information om vår digitala intervjudag:

Vår intervjudag för Fritidsledarutbildningen 2 år kommer på grund av det rådande läget att ske digitalt. Vi tycker det är otroligt tråkigt att vi inte kan hålla ordinarie intervjudag på plats som vi normalt brukar och hoppas att du har förståelse för varför vi kör digitalt. Vi ser otroligt mycket fram emot att få träffa dig och att få prata med dig under intervjuerna. Har du frågor kring utbildningen eller liknande skriv gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

LYCKA TILL!

PROGRAM

program meet

Instruktioner 

Inbjudan till vår digitala intervjudag för Fritidsledarutbildningen 2 år den 5 maj kl. 15:50 har skickas till dig via e-post med avsändaren @hvilan.se. I denna inbjudan finns en länk som du klickar på för att delta i mötet via dator och video. 
Har du ingen gmail frågar systemet efter ditt namn innan du kan begära att få ansluta. När din begäran är godkänd skickas du vidare till mötet.
Du kommer också få en separat inbjudan till din gruppintervju måndagen 4 maj där det tydligt framgår vilken grupp du tillhör. Här finns din grupp-länk och intervjutid du fått. Du ansluter till denna på samma sätt som vid det gemensamma videomötet som startar dagen.

OBS! Stäng gärna av din mikrofon när du ansluter till mötet och endast aktivera den när du vill tala eller fått ordet av intervju-samordnaren/moderatorn. Detta är också viktigt när du ansluter till länken via telefon.

Kort rundvandring på Hvilan

Eva Gullstrand ger dig en kort rundvandring. 

Mikael Sörling - FLU16

Träffa Mikael Sörling som läste Fritidsledarutbildningen 2 år - FLU16. 

Vlora - FLU16

Träffa Vlora som läste Fritidsledarutbildningen 2 år - FLU16. 

Presentation - CSN, studiestöd och ekonomi 

Nuvarande studerande FLU19 presenterar.

FLU19 berättar

"Folkhögskolan Hvilan är Sveriges äldsta folkhögskola och ligger i Åkarp mitt emellan Lund och Malmö vilket gör att skolan är lättillgänglig med både buss och tåg. Fritidsledarutbildningen erbjuder en perfekt mix av praktiska och teoretiska moment. Under första året har vi bland annat åkt iväg på en introduktionshajk i Söderåsens nationalpark där vi redan första veckan fick lära känna varandra. På hösten övernattade vi med våra faddrar i FLU18 i samma nationalpark. Det största fysiska momentet under första året var vinterfjällresan då vi åkte upp till Vemdalsskalet och tillbringade en vecka där med längdskidåkning. Första årets sista hajker är en hajk där en får paddla kanot och tälta ett par nätter vid Rönne å och en förberedelsehajk inför den stora sommarfjällresan i inledningen av andra året. Tyvärr ser det ut som att corona kommer att förhindra oss från att kunna genomföra dessa hajker nu i vår. För att förbereda oss inför alla dessa friluftsmoment så har vi idrottslektioner två gånger i veckan. I slutet av höstterminen var vi även ute på fritidsgårdar under sex veckor för att praktisera och förbereda oss för hur det är att jobba inom öppen verksamhet, eftersom denna utbildning är inriktad främst på detta område. Vi kommer att visa lite bilder som vi har tagit under året, och även en del bilder som FLU18 tog då de genomförde de moment som vi inte har kunnat genomföra."

20190903 072134 ANIMATION 

Vanliga frågor och svar - FAQ

Studerande i FLU19 har sammansställt vanliga frågor och svar.

Litteraturinformation och kurser

Värdefull information kring litteratur och kurser. 

Jag vill se fler videoklipp!

Audition 2

Information om audition 2:

Audition nr 2 för Hvilan Modern Dance Academy sker måndagen 27 juli kl. 11:00 i våra lokaler i Åkarp. Vänligen kontrollera att du som sökt och fått inbjudan även meddelat oss att du kan närvara. Våra lokaler är öppna för uppvärmning kl 10:30. Audition 2 omfattar balettklass, modernklass, improvisation och eget solo. 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Slideset

The Widgetkit Slideset takes your product showcase to the next level. It provides a sleek way to show multiple sets of items and uses smooth effects while looping through them.

Features

  • Clean and very lightweight code
  • Eye-catching transition effects
  • Fully responsive including all effects
  • Support of named custom sets
  • Swipe navigation on mobile phones
  • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version
  • Works with Joomla and WordPress

Slide Example

The sets are auto generated (4 items per set), item names are shown and it uses the slide effect and navigation buttons.

Zoom Example

The sets are arranged manually, sets names are used as a navigation and it uses the zoom effect.

Drops Example

The sets show the item names and it uses the drops effect and navigation buttons.

Deck Example

This auto generated sets uses prev/next buttons as a navigation and the deck effect.

How To Use

The Widgetkit Slideset takes full advantage of the very user-friendly Widgetkit administration interface. You can create and manage all slidesets and their different items in one place. After you have created a slideset, you can load it anywhere on your website using shortcodes or the universal Widgetkit Joomla module or WordPress widget.

Fler artiklar...