Hvilan logo

  • Hem
  • Utbildningar

Hvilan SFI - en del av Folkhögskolan Hvilan

Här får du möjlighet att snabbt nå dina mål genom att läsa svenska för invandrare (SFI) eller yrkesinriktad svenska för invandrare (Yrkes-SFI). Vi erbjuder individuella studier anpassade efter dina tidigare erfarenheter. Folkhögskolan Hvilan finns i Åkarp men beroende på utbildning sker undervisning också i närbelägna orter som Lund, Malmö, Staffanstorp och Höör. I en del kurser samarbetar vi med Folkuniversitetet och Hvilan Utbildning. Mer information finns under respektive kurs nedan.

Publicerad i Utbildningar

Läs mer

Allmän kurs Naturvetenskapliga basår 1-2 år

En utbildning i samarbete med Lunds universitet, naturvetenskapliga fakulteten, för dig som är intresserad av naturvetenskap och har minst 1 års studier på gymnasiet eller motsvarande. Här studerar du för motsvarande grundläggande behörigheter samt särskilda behörigheter.
Vi möts där du är och tillsammans tar vi oss vidare.

Publicerad i Allmän kurs

Läs mer

Allmän kurs Samhälle 1-2 år

En utbildning för dig som har minst 1 års studier på gymnasiet eller motsvarande med kunskaper i samhällsvetenskapliga ämnen och vill fortsätta denna inriktning. Här studerar du för motsvarande grundläggande behörigheter samt särskilda behörigheter. Vi möts där du är och tillsammans tar vi oss vidare.

Publicerad i Allmän kurs

Läs mer

Etableringskurs 6 mån

En utbildning för dig som är nyanländ, vill lära dig det svenska språket (SFI), vill lära dig mer om samhället och är inskriven hos Arbetsförmedlingen.  
Vi möts där du är och tillsammans tar vi oss vidare.

Publicerad i Profilkurs

Läs mer

Seniorkurs 1 år

Vill du berika ditt liv, är 55+ och dagledig? Vill du möta spännande nya människor i en inspirerande miljö?
Vi möts där du är och tillsammans tar vi oss vidare.

Publicerad i Profilkurs

Läs mer
  • 1
  • 2