OBS!: Fr.o.m. Ons 18/3 bedriver vi all undervisning på distans/semidistans. VIKTIGT att du kollar information från skolchef/rektor på din hvilanmail!

Hvilan logo

SFI Staffanstorp

Utbildning i svenska för invandrare (SFI) är en kvalificerad språkutbildning för dig som har ett annat modersmål än svenska. Här får du lära dig lyssna, prata, läsa och skriva svenska så att du kan använda detta på ditt arbete och i din vardag. Vi utgår alltid från dig, dina behov och möjligheter när vi lägger upp dina individuella studier. Kan du inte läsa eller skriva på ditt modersmål? Vi hjälper dig!

Vem kan söka?

Du som bor i Staffanstorp och aldrig läst svenska eller behöver komma vidare i dina språkstudier (motsvarande sfi A och B). Du får en kallelse när kommunen godkänt din ansökan. Välkommen med din ansökan.

Sök till SFI-utbildningen genom att ta kontakt med en Studie- och yrkesvägledare i Staffanstorps kommun. Vill du veta mer och har frågor kring utbildningen vänligen kontakta SFI-rektor Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på Folkhögskolan Hvilan, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn: 0765-460044

Utbildningen genomförs i samarbete med Hvilan Utbildning

Publicerad i SFI