Hvilan logo

Tack - registrering

tack 730

Tack för din anmälan/registrering till Folkhögskolan Hvilan SFI.
Vi kontaktar dig när anmälan är behandlad. 

Thank you for your application/registration to Folk High School Hvilan SFI.
We will contact you when your application has been processed. 

 

Publicerad i Uncategorised

FLU Digital Intervjudag 5 maj

Information om vår digitala intervjudag:

Vår intervjudag för Fritidsledarutbildningen 2 år kommer på grund av det rådande läget att ske digitalt. Vi tycker det är otroligt tråkigt att vi inte kan hålla ordinarie intervjudag på plats som vi normalt brukar och hoppas att du har förståelse för varför vi kör digitalt. Vi ser otroligt mycket fram emot att få träffa dig och att få prata med dig under intervjuerna. Har du frågor kring utbildningen eller liknande skriv gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

LYCKA TILL!

PROGRAM

program meet

Instruktioner 

Inbjudan till vår digitala intervjudag för Fritidsledarutbildningen 2 år den 5 maj kl. 15:50 har skickas till dig via e-post med avsändaren @hvilan.se. I denna inbjudan finns en länk som du klickar på för att delta i mötet via dator och video. 
Har du ingen gmail frågar systemet efter ditt namn innan du kan begära att få ansluta. När din begäran är godkänd skickas du vidare till mötet.
Du kommer också få en separat inbjudan till din gruppintervju måndagen 4 maj där det tydligt framgår vilken grupp du tillhör. Här finns din grupp-länk och intervjutid du fått. Du ansluter till denna på samma sätt som vid det gemensamma videomötet som startar dagen.

OBS! Stäng gärna av din mikrofon när du ansluter till mötet och endast aktivera den när du vill tala eller fått ordet av intervju-samordnaren/moderatorn. Detta är också viktigt när du ansluter till länken via telefon.

Kort rundvandring på Hvilan

Eva Gullstrand ger dig en kort rundvandring. 

Mikael Sörling - FLU16

Träffa Mikael Sörling som läste Fritidsledarutbildningen 2 år - FLU16. 

Vlora - FLU16

Träffa Vlora som läste Fritidsledarutbildningen 2 år - FLU16. 

Presentation - CSN, studiestöd och ekonomi 

Nuvarande studerande FLU19 presenterar.

FLU19 berättar

"Folkhögskolan Hvilan är Sveriges äldsta folkhögskola och ligger i Åkarp mitt emellan Lund och Malmö vilket gör att skolan är lättillgänglig med både buss och tåg. Fritidsledarutbildningen erbjuder en perfekt mix av praktiska och teoretiska moment. Under första året har vi bland annat åkt iväg på en introduktionshajk i Söderåsens nationalpark där vi redan första veckan fick lära känna varandra. På hösten övernattade vi med våra faddrar i FLU18 i samma nationalpark. Det största fysiska momentet under första året var vinterfjällresan då vi åkte upp till Vemdalsskalet och tillbringade en vecka där med längdskidåkning. Första årets sista hajker är en hajk där en får paddla kanot och tälta ett par nätter vid Rönne å och en förberedelsehajk inför den stora sommarfjällresan i inledningen av andra året. Tyvärr ser det ut som att corona kommer att förhindra oss från att kunna genomföra dessa hajker nu i vår. För att förbereda oss inför alla dessa friluftsmoment så har vi idrottslektioner två gånger i veckan. I slutet av höstterminen var vi även ute på fritidsgårdar under sex veckor för att praktisera och förbereda oss för hur det är att jobba inom öppen verksamhet, eftersom denna utbildning är inriktad främst på detta område. Vi kommer att visa lite bilder som vi har tagit under året, och även en del bilder som FLU18 tog då de genomförde de moment som vi inte har kunnat genomföra."

20190903 072134 ANIMATION 

Vanliga frågor och svar - FAQ

Studerande i FLU19 har sammansställt vanliga frågor och svar.

Litteraturinformation och kurser

Värdefull information kring litteratur och kurser. 

Jag vill se fler videoklipp!

Publicerad i Uncategorised

Fler artiklar...