Hvilan logo

Stefan Zaric, årgång 19/20

Stefan (20 år) gick hos Karin 2019–2020. Efter att han tog sitt diplom hos Karin flyttade han till Tilburg i Nederländerna där han idag studerar en modern dansutbildning på Fontys.

Stefan har alltid varit intresserad av dans och började tidigt med att dansa till cd-musik framför TV:n i sitt rum. Runt 10 års åldern började Stefan ta kvällskurser på en kulturskola i Trollhättan där dansintresset växte. Detta ledde till att han flyttade till Lund för att studera dans på gymnasiet. Förutom att dansa har Stefan haft ett stort intresse i att skapa dans och i att koreografera, någonting som han fick utlopp för på HMDA. 

 En av hans favoritlektioner hos Karin var just de kreativa, lekfulla och lärorika kompositionsklasser där man fick utforska sitt individuella artisteri men också fick experimentera med komposition i grupp. Förutom att ha fått möjligheten att utveckla sina artistiska sidor, utvecklades Stefan även snabbt i de tekniska klasserna; modern lektionerna specifikt var roliga, fartfyllda och lärorika. 

En annan favoritstund för Stefan var fredagsbruncherna. Tack vare de och många andra faktorer kände Stefan sig alltid trygg, säker och positiv i miljön och gruppen. Karin som är huvudlärare för utbildningen, började tillsammans med klassen kännas allt mer som familj. Detta var något som Stefan värdesatte stort, då dans-lusten hade börjat avta och tankar om att sluta hade börjat krypa in. Med Karins guidning, stötting och ledarskap fick han tillbaka dansglädjen och lusten att fortsätta! 

Enligt Stefan borde andra söka Karins om de letar efter en plats att utveckla sina kunskaper inom dans i en positivt laddad miljö där du kan vara dig själv och finna ny lycka inom dansen.

Stefans kontaktuppgifter för frågor eller funderingar:

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Instagram: @_stefanzaric

Publicerad i Dance Artists