Hvilan logo

Lärarassistent på distans

Vill du utbilda dig inom ett yrke som det satsas stort på just nu och med goda utsikter till jobb? Då är du välkommen att studera till lärarassistent med inriktning specialpedagogiska frågor på distans hos Folkhögskolan Hvilan.

Publicerad i Yrkesutbildning

Läs mer

Fritidsledarutbildning 2 år

Denna 2 åriga utbildning är tyvärr pausad tills vidare. Är du intresserad av att studera till Fritidsledare rekommenderar vi dig ett läsa mer om vår utbildning Fritidsledarutbildning för yrkesverksamma på distans.

En utbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor, med mycket goda chanser till jobb och vill skaffa dig en yrkesexamen. 95% får jobb undersökning från 2019!
Vi möts där du är och tillsammans tar vi oss vidare.

Publicerad i Yrkesutbildning

Läs mer

Fritidsledarutbildning på distans

En distansutbildning för dig som är verksam inom fritidsverksamhet, skola, LSS eller HVB-hem och vill skaffa dig en yrkesexamen. Praktiska moment och uppgifter utförs på din arbetsplats och utbildningen innehåller tre obligatoriska träffar hos Folkhögskolan Hvilan per termin. Utbildningen leder till jobb! Mer information om när utbildningen startar kommer under 2020. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. gärna med frågor kring utbildningen!

Publicerad i Yrkesutbildning

Läs mer